2011. február 25., péntek

Horgolt fülbevalók

Most egy igazi különlegességet szeretnék bemutatni. Különleges egyrészt azért, mert horgolt ékszerekről van szó, ami valljuk be, nem szokványos dolog, másrészt azért, mert Anyukámmal közösen készítettük ezt a kollekciót. Ő horgolta meg a kis virágokat, vagyis a munka nagy része őt dicséri, én pedig néhány alkatrésszel és gyönggyel kiegészítve fülbevalókká állítottam össze.

Sajnos a kollekcióból szinte minden darab pillanatok alatt elkelt, így csak az itt látható, éjszakai (azaz minőségileg finoman szólva kifogásolható) fotókat tudom megmutatni. Szép, nappali képekre nem volt időm, mert az első reggelen új gazdára találtak a fülbevalók. :-)



A fülbevalók bordó, türkiz, piros és fehér színben készültek. A bordó, türkiz és piros színekből egy-egy kisebb és nagyobb változat is készült. A kicsiket gyöngy kiegészítéssel díszítettem, a nagyobbak csak egy-egy fülbevaló-alapot kaptak. A horgolt virágokat összeállítás előtt természetesen kikeményítettem, így tartásuk is van.

Személyes kedvencem a fehér-bronz összeállítás, ami a kollekcióban egyedülálló módon két horgolt részből áll össze, a korongok között bronz színű gyöngyökkel.

A fülbevalókból már csak a két piros színű keresi gazdáját. Írj, ha te vagy a kiválasztott! :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése